Hogyan zajlik egy konzultáció?

A konzultációk általában egy téma, megoldandó feladat, vagy „probléma” körüljárásán, feltárásán és megoldásán alapszanak. Ez témáját tekintve szinte bármi lehet; párkapcsolat, egészség, bőség, önismeret, elfogadás, változás.

Miután időpontot kértél konzultációra, (telefonon, üzenetben, vagy emailben) keresünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.

A konzultáció az online térben, Skype-on vagy Messengeren történik, így az otthonodban, a számodra legkellemesebb körülmények között zajlik.

Ehhez csupán körül – belül 80 zavartalan percre, és jó minőségű netkapcsolatra van szükséged.

A konzultáció idejére ajánlott, hogy optimálisan hidratált légy. (Megfelelő mennyiségű tiszta víz elfogyasztása)

Minden, ami a konzultáción elhangzik, és amit megosztasz velem, az természetesen kettőnk között marad. Nem feltétlenül szükséges személyesen találkoznunk, hiszen a Theta technika által mindketten ugyanabban a „térben”, energiában vagyunk, így jön létre a kapcsolat..

A Theta egy olyan agyhullám, melyet kiaknázva csodás gyógyulások, változások mehetnek végbe pillanatok alatt, de természetesen minden kizárólag a te személyes beleegyezéseddel.

Ennek a technikának az alkalmazása lehetővé teszi, hogy olyan felismerésekre juss, vagy összefüggésekre láss rá az életedben, amiket a logika segítségével talán soha nem fejtenél meg, mivel a tudatalatti világa sem feltétlenül a logikára épül, és képes szinte bármit igazságnak elfogadni, függetlenül attól, hogy az számodra előnyös-e.

Ebben van segítségünkre az ásás módszere, melynek mentén visszafelé haladva az okozattól jutunk el az okig, az utóhatástól az előzményig.

A konzultáció díja: 40 Eur / kb. 80 perc.

Konzultációs időpontért
küldj üzenetet vagy emailt!

Email: lindakalocsai34@gmail.com

Várlak a közösségi médiában is!
Kövesd a Fénykertészet Facebook oldalát!